Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Milyen a jó macskabútor?

Nem csak azt a célt szolgálja a macskabútor, hogy elmondhassuk, saját kis lakása van kedvencünknek, hanem védelmet nyújt a mi széklábaink, kanapénk és szekrényeink számára is. 

„Ments meg, uram, a macskakaparászástól” – mondhatnánk. De hatásosabb, ha egy jó kaparófát szerzünk be cicánknak. A macskabútor lényege éppen abban áll, hogy szabadságot biztosítunk a cicának, hiszen egy kaparófán teljesen kiélheti ösztöneit. Nem kell a fenekére paskolni, macskaspray-vel sem kell lefújni bútorainkat. Utóbbi illatát ugyanis nem biztos, hogy csak a cica nem szereti. Valamint a gazdinak sem öröm a büntetés. A nevelés ugyan hosszadalmasabb, de jóval kifizetődőbb, és a lelki békénk is megmarad.

 

macskabutor-kep.jpg

Macskamentával az igazi

 

Nem csak azért kapar a cicus, hogy a gazdit idegesítse. Mivel a vadászathoz szüksége van a valamire, amin élezgetheti karmait, lehetetlen leszoktatni őt róla- még akkor is, ha igazi szobacicánk van, aki naphosszat a kosárkájában fekszik, eszik- na és kapar(na). Ezzel jelöli meg ráadásul a territóriumát is, és így adja le szagmintáját az esetleges betolakodóknak. Nem kell azonban tétlenül néznünk bútoraink leamortizálását. Millió féle macskabútor létezik – egeres, házikós, több emeletes – mindegyiknek azonban ugyanaz a célja. De melyik a jó? És egyáltalán hogyan szoktassuk rá kedvencüket, hogy használja is az ajándékot, amit kapott?A kiscicánkkal sokkal egyszerűbb megkedveltetni a macskabútor kaparászását, mint az idősebbekkel, de az alább felsorolt praktikák cicakorra, -nemre, -vallási hovatartozásra való tekintet nélkül alkalmazhatóak. A kicsik tappancsait érdemes odatenni a macskabútor kaparó részére– kaparást imitálva. Ezzel a szagmintát is leadjuk, valamint a mozdulatot is bevéssük az emlékezetébe. A macskák rajonganak a macskamentáért (gyöngymenta, Nepeta cataria), egyszerűen megbolondulnak az illatáért. Ebből tegyünk egy csokorral a macskabútor tetejére. Szinte biztos, hogy másnapra le sem tudjuk szedni róla kedvencünket.

 

macskabutor-rendeles.jpg


Személyre szabott macskabútor


A cédrusból készült kaparófa jó választás lehet, ha cicánk a széklábainkért rajong. De a szizál kötéllel betekert verzió is megfelelő lehet számára, hiszen ez egy növényi alapanyagú fonal, ami nem káros a cicus egészségére. Ha azonban a bőrkanapé a kedvenc rombolási területe a macseknak, akkor ez arra utal, hogy a puhább körömélesítő helyeket favorizálja. Válasszunk tehát neki olyan macskabújót, melynek a felülete kárpitozott, amin kiélheti szenvedélyét. Fontos, hogy törekedjünk a jó minőségre, hiszen így lehet hosszú életű az általunk választott termék. A vásárlás előtt pedig a megfelelő macskabútor kiválasztásának érdekében figyeljük meg alaposan macskánk viselkedését és szokásait.

  

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Шлюхи Краснодара

(AmuelGog, 2018.10.13 10:06)

[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru]Проститутки в Краснодаре[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/]Индивидуалки Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/]Массажные салоны Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/]Выезд шлюх в Краснодаре[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/]Недорогие бляди Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/znakomstva/]Интим знакомства в Краснодаре[/url]
[url=http://prostitutki-irkutska.ru]Шлюхи Иркутск[/url]
[url=http://prostitutki-perm.ru]Досуг Перьми[/url]
[url=http://girls-kzn.mobi]Проститутки Казань[/url]
[url=http://girls-kzn.mobi/individuals/]Индивидуалки Казань[/url]
[url=http://girls-kzn.mobi/znakomstva/]Секс знакомства Казань[/url]
[url=http://penza-dosug.ru]Проститутки Пензы[/url]
[url=http://girls-ufa.ru]Проститутки Уфы[/url]
[url=http://girls-msk.ru]Проститутки Москва[/url]
[url=http://dosugspb24.ru]Шлюхи Питера[/url]
[url=https://top.girls-nsk.ru]Шлюхи Новосибирска[/url]

 

 
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 284181
Hónap: 1796
Nap: 57